Rólam

Szabóné Kis Éva

Szabóné Kis Éva vagyok, háromgyermekes édesanya és boldog feleség.

1995-2021-ig védőnőként dolgoztam Kecskeméten. Jelenleg egyéni vállalkozásomban dolgozom.

Saját gyermekeim sikertelen szoptatása indított el, hogy elvégezzem a Semmelweis Egyetem laktációs szaktanácsadói képzését.

Így vált szívügyemmé a szoptatás és az anyatejes táplálás, ezért  segítem a hozzám forduló családokat, elsősorban személyes konzultációval otthonukban.

De szívesen válaszolok telefonos vagy emailes megkeresésre is.Szoptatásra felkészítő előadásokat és tanfolyamokat tartok várandós édesanyáknak.


2019-ben végeztem el az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar integrált szülő-csecsemő/kisgyermek konzulensi képzését. 

Várom azokat a családokat, akiknek nehézségeik vannak 0-3 éves korig a csecsemők és kisgyermekek szoptatásában/evésében vagy alvásproblémákkal küzdenek, esetlegesen a sok sírás megnehezíti a hétköznapjaikat és erre semmilyen orvosi diagnózis nem ad magyarázatot.

A családom és a hivatásom mellett az Együtt a Kecskeméti Családokért Közhasznú Alapítvány ( E-KECSAP) elnöke vagyok. Csapatommal támogatjuk a rászoruló kisgyermekes családokat és utat mutatunk nekik a kilátástalan helyzetből.

Szabadidőmben szívesen sportolok, jógázok és kirándulok.

Évi-7366